SVI KAO JEDAN: Evo šta su fudbalski reprezentativci Rusije uradili zbog terorističkog napada u Moskvi (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2024. u 15:31

Rusija i Srbija su odigrali prijateljsku utakmicu u Moskvi u četvrtak, a dan kasnije teroristički napad upravo u prestonici Ruske Federacije šokirao je čitavu planetu. Reprezentativci Rusije nisu tim povodom sedeli skrštenih ruku.

СВИ КАО ЈЕДАН: Ево шта су фудбалски репрезентативци Русије урадили због терористичког напада у Москви (ВИДЕО)

Screenshot

Podsetimo, u napadu koji su na tržni centar izvršila četvorica terorista, najmanje 115 osoba je izgubilo život - prema zvaničnim podacima, s tim da je glavni urednik državnog kanala "RT", "Rossiя segodnя" ("Rusija danas") i agencije Sputnjik, ističe da ima potvrdu o najmanje 143 ubijena lica. Podsetimo, sve najnovije i najvažnije vesti o terorističkom napadu u Moskvi možete uživo, iz minuta u minut da pratite u blogu "Novosti".

Kada su, u večernjim satima u subotu nadležne medicinske službe pozvale građane da daju krv za brojne povređene, a preko stotinu ih je, sa veoma teškim, teškim, srednjim i lakšim povredama dovoženo u bolnice, javili su se odmah i ruski fudbalski reprezentativci.

Svi odreda su, sa članovima stručnog štaba, dali krv za one kojima najpotrebnija.

Podsetimo, posle meča sa Srbijom, Ruse je čekao zakazani duel i sa Paragvajem, takođe u Moskvi, ali je zbog ove tragedije u tržnom centru "Krokus" ta utakmica odložena do daljnjeg.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!