FUDBAL NIJE U PRVOM PLANU: Otkazan meč između Rusije i Paragvaja

Novosti online

23. 03. 2024. u 12:30

Prijateljska utakmica koja je trebala da se odigra u ponedeljak 25. marta u Moskvi između Rusije i Paragvaja, otkazana je iz bezbedonosnih razloga.

ФУДБАЛ НИЈЕ У ПРВОМ ПЛАНУ: Отказан меч између Русије и Парагваја

FOTO: Tanjug/AP

Velika tragedija koja se dogodila sinoć u Moskvi uitcala je naravano i na sve ostale događaje u Rusiji, i naravno da trenutno nikome nije do fudbala. Tim povodom oglasili su se i iz Fudbalskog saveza Rusije.

– Ruski fudbalski savez, zajedno sa celom zemljom, oplakuje poginule u strašnom terorističkom napadu. Još jednom želim da izrazim iskreno saučešće svim porodicama i prijateljima žrtava ove tragedije. U trenutnoj situaciji, zajedno sa kolegama iz Paragvaja, odlučili smo da ne igramo utakmicu između naših ekipa i da ćemo je organizovati naknadno. Utakmica neće moći da se odigra u martu, pošto se FIFA rok završava u utorak, a reprezentativci moraju da se vrate u svoje klubove. Razgovarali smo da ćemo ovu utakmicu sigurno održati u budućnosti, rekao je predsednik FS Rusije Aleksandar Đukov.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!