"SAD ĆE DA BUDE ZANIMLJIVO!" Zvezda pobegla Partizanu na "+4", a ovako je reagovao njen trener Vladan Milojević

Novosti online

17. 03. 2024. u 17:59

Crvena zvezda i Radnički 1923 iz Kragujevca odigrali su derbi meč 26. kola Superlige Srbije, a kako je ta utakmica protekla, i ne čudi reakcija trenera crveno-belih, Vladana Milojevića.

САД ЋЕ ДА БУДЕ ЗАНИМЉИВО! Звезда побегла Партизану на +4, а овако је реаговао њен тренер Владан Милојевић

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je deklasirala Radnički na Marakani, a po završetku meča sa četvrtoplasiranim timom prvenstva, strateg crveno-belih je stao pred kameru TV Arena sport i ovako sumirao utiske:

- Mislim da smo se dobro pripremili. Rekao sam pred utakmicu da je naš rival nadahnuta, dobra ekipa, sa izraženim stilom igre. Dosta je tu fudbalera koji odlično igraju u odbrani "čovek na čoveka". Čestitao bih Radničkom na divnoj seriji (sedam pobeda u nizu), želim da nastave, jaki su oni kao kolektiv, sa dobrim trenerom i stručnim štabom - počeo je Milojević, pa gotovo u dahu dodao:


- Što se nas tiče, mi smo hteli da odigramo ono što smo vežbali, što smo tražili i radili, da pobedimo pred ovim divnim navijačima pred zasluženu pauzu (zbog reprezentativnih utakmica). Ali, dugo je prvestvo, dosta je još bodova u opticaju, a mnogo dobrih ekipa. Sve ekipe imaju cilj, nekome je to plej-of, nekome plej-aut. Biće zanimljivo! - poručio je Vladan Milojević.

Usled ove pobede, Zvezda sada ima četiri boda više od Partizana, koji je odigrao samo nerešeno u Lučanima protiv ekipe Mladosti, i to nakon poraza od kruševačkog Napretka u Beogradu.

Bonus video: Gol koji je Šerif Endijae dao petom na utakmici Crvena zvezda - Radnički Kragujevac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola