BORJAN PRECRTAN! Za bivšeg kapitena Zvezde više nema mesta

Novosti online

13. 03. 2024. u 14:28

Za razliku od većine svetskih reprezentacije koje će martovske termine iskoristiti za prijateljske utakmice, selekciju Kanade očekuje vrlo bitan takmičarski meč.

БОРЈАН ПРЕЦРТАН! За бившег капитена Звезде више нема места

Foto: M.Vukadinović

Kanađani igraju finale plej-ofa za plasman na Kopa Amerika protiv izabranog tima Trinidada i Tobaga. Podsetimo, Kopa Amerika se narednog leta igra u SAD od 20. juna do 14. jula, a pored selekcija iz Južne Amerike, učestvuju i reprezentacije iz Severne i Srednje Amerike.

Žreb je već održan i 14 timova je podeljeno u četiri grupe, a čekaju se još dva pobednika plej-of duela. Jedno finale igra Kanada protiv Trindada i Tobaga, a drugo Kostarika protiv Honudrasa.

Selektor Mauro Bjelo objavio je na koje igrače računa za meč kvalifikacija za Kopa Ameriku protiv Trinidada i Tobaga, a na njemu nema Milana Borjana, trenutnog čuvara mreže Slovana iz Bratislave.

Naime, Bjelo je želeo da podmladi selekciju i pozove neke mlađe igrače, a u kanadskim medijima je izostanak doskorašnjeg kapitena Crvene zvezde – senzacija.

Kao zamene za Borjana pozvani su Džonatan Krespo i Dvejn Sent Kler.

Sada se postavlja pitanje da li to znači da je Borjan i zvanično završio svoju misiju u dresu Kanade ili je to samo trenutno stanje.

Podsetimo, upravo će Kanada biti domaćin Mundijala 2026. godine, a Milan Borjan je u više navrata istakao da na tom takmičenju želi da završi karijeru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)