TEN HAG O LOŠIM REZULTATIMA JUNAJTEDA: Nijedna ekipa ne bi mogla da se nosi sa toliko povreda

Novosti online

08. 03. 2024. u 19:42

MANČESTER junajted igra još jednu lošu sezonu. O tome zašto rezultati nisu dobri govorio je trener "crvenih đavola" Erik ten Hag.

ТЕН ХАГ О ЛОШИМ РЕЗУЛТАТИМА ЈУНАЈТЕДА: Ниједна екипа не би могла да се носи са толико повреда

FOTO: Tanjug/AP

Holandski stručnjak se najpre dotakao igrača koji su zbog povreda bili van tima.

- Rašford i Evans su se oporavili posle derbija, pa su na raspolaganju. Ostalo je isto, osim što je ispao Omari Forson. Mislim da će se uskoro vratiti Mejson Maunt, posle reprezentativne pauze. Za sledeću nedelju, nadam se da će se neki igrači vratiti. Očekujem da će za utakmicu protiv Liverpula tu biti Hari Megvajer, Aron Van-Bisaka, a slično mislim i za Rasmusa Hojlunda - rekao je Ten Hag.

Bivši strateg Ajaksa je istakao da bi ostvario i više od 61 pobede u prvih 100 utakmici na klupi Junajteda da nije bilo povreda.

- Zamislite da smo imali više igrača na raspolaganju, ne toliko problema sa povredama, lako bi to bilo 70 ili 75 pobeda i to govori o blistavoj budućnosti ovog tima kada su igrači na raspolaganju.

Duže vremena van stroja neće biti Entonija Marsijala, Lisandra Martineza, Luka Šoa i Tajrela Malasije.

- Nijedna ekipa ne bi sa time mogla da se nosi, sa toliko povreda. Igramo na maksimalnom nivou ako uzmete u obzir raspoloživost igrača, pa kada vam nedostaje toliko ključnih igrača u mnogim delovima sezone, onda rezultati i igra neće biti isti kao kada su oni na raspolaganju. Videli smo u januaru i februaru, kada su bili na raspolaganju, da su nastupi bili veoma dobri - zaključio je Ten Hag.

Podsetimo, Mančester junajted trenutno zauzima šesto mesto u Premijer ligi sa 44 boda, 11 manje od četvrtoplasirane Aston Vile što je pozicija koja vodi u Ligu šampiona.

"Crveni đavoli" naredni meč u prvenstvu igraju u subotu od 13.30 na "Old Trafordu" protiv Evertona.

BONUS VIDEO: EKSPRESAN ODGOVOR ŠAMPIONA: Bukari raspametio "delije" protiv TSC-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!