MILAN POBEDIO SLAVIJU: Jović meč počeo sa klupe, "rosoneri" sa dva gola prednosti idu u Prag

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

07. 03. 2024. u 22:56

FUDBALERI Milana pobedili su Slaviju iz Praga na "San Siru" sa 4:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige Evope.

МИЛАН ПОБЕДИО СЛАВИЈУ: Јовић меч почео са клупе, росонери са два гола предности иду у Праг

FOTO: Tanjug/AP

Bolje nije moglo da počne za izabranike Stefana Piolija, pošto je tim iz Češke ostao sa desetoricom igrača na terenu od 26. minuta kada je direktan crveni karton dobio Malik Dijuf.

Iskoristio je to domaćin i do prednosti došao u 34. minutu preko Olivijea Žirua. Ipak, navijače Milana je utišao David Dudera dva minuta kasnije kada je pogodio za izjednačenje.

Ipak, do odlaska na odmor "roseneri" su uspeli da postignu dva gola. U razmaku od dva minuta mrežu Jindriha Staneka su zatresli Tijani Rejinders i Ruben Loftus-Čik.

Očekivalo se da će član Serije A bez problema privesti utakmicu kraju, ali Slavija je odbila da se preda i uspela je da smanji rezultat u 65. minutu preko Ivana Šranca.

Milan je uspeo u finišu utakmice ponovo da ode na dva gola prednosti nakon što je Rafael Leao asistirao Kristijanu Pulišiću koji je postavio konačan rezultat.

Priliku je u 66. minutu dobio i Luka Jović. Srpski reprezentativac nije uspeo da se upiše u strelce, pa "rosoneri" imaju dva gola viška pred duel u Pragu.

Utakmica u prestonici Češke na programu je 14. marta.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave