HITNO SAOPŠTENJE ŽELEZNIČARA: Da li je Crvena zvezda premirala ekipu iz Pančeva pred duel sa Partizanom?

Filip Milošević

02. 03. 2024. u 08:50

Fudbaleri Partizana dočekuju danas (18:30) na stadionu u Humskoj Železničar iz Pančeva u okviru 23. kola Superlige Srbije.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРА: Да ли је Црвена звезда премирала екипу из Панчева пред дуел са Партизаном?

FOTO: FK Crvena zvezda

U javnosti se proširila priča kako su čelnici crveno-belih premirali igrače Železničara i navodno ima ponudili čak 100.000 evra ukoliko uspeju da ''otkinu'' bodove Partizanu.

Ipak, klub iz Pančeva je ove glasine oštro demantovao. Izvršni odbor FK Železničar izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti.

- Fudbalski klub Železničar iz Pančeva nema manir da se u javnosti oglašava saopštenjima, jer isključivo gleda u svoje dvorište, bavi se sopstvenim problemima, sagledava sopstvene greške, sa maksimalnom željom da na terenu ostvari svoj cilj – da u svojoj debitantskoj sezoni među superligašima obezbedi opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti. Ipak, sada smo prinuđeni da reagujemo. Naime, ovih dana se na pojedinim portalima pojavila potpuno neistinita informacija da je FK Železničar premiran u subotnjem duelu protiv lidera na tabeli, beogradskog Partizana. Ovu vest odbacujemo kao apsolutno netačnu i obaveštavamo fudbalsku javnost u Srbiji da ćemo i protiv Partizana, baš kao što je to bilo i na svakoj prethodnoj utakmici, baš kao što će biti i do kraja prvenstvene trke za bodove, igrati maksimalno angažovano, borbeno i sa jednom željom – da na sportski način ispunimo cilj i ostvarimo želju naših sugrađana da i od jeseni u Pančevu gledaju superligaški fudbal. Železničar možda jeste nov u eliti, ali Železničar nije mali klub. Svaki član našeg kolektiva ostaviće i poslednji atom snage, kako bi na fer i sportski način izborio opstanak u Superligi.- stoji u saopštenju Pančevaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)