BANDOVIĆ PRED SPARTAK: Verujem u ove igrače

Novosti online

23. 02. 2024. u 16:50

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović pred utakmicu sa Spartakom iz Subotice rekao je da njegova ekipa ima kvalitet i da je mentalna priprema ključna za bolje rezultate.

БАНДОВИЋ ПРЕД СПАРТАК: Верујем у ове играче

FKV

Novosađani u nedelju od 18.30 časova dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice u utakmici 22. kola Superlige Srbije, nakon što su u prva dva prolećna kola protiv Mladosti i Radničkog iz Kragujevca osvojili samo bod.

  - Za početak želim da čestitam našem klubu 110. jubilarni rođendan. Ova utakmica je veoma bitna za nas, jer smo osvojili jedan bod iz dve utakmice, baš kao i naš sledeći rival. Želimo da pokažemo onu igru sa priprema i taj ritam i toga ćemo se držati. Rezultati u ovom trenutku nisu u skladu sa očekivanjima, ali u pojedinim delovima igre izgledamo dobro i verujem u ove igrače i mislim da igrači treba da veruju u sebe i da pobede tu negativnu energiju i nervozu. Želim da budu smireniji, ali da igramo sa više energije i jačim intenzitetom - istakao je Bandović za klupski sajt.

On je dodao da od svoje ekipe želi da nastavi da igra napadački.

  -Naš stil je da imamo posed i od toga nećemo odustati i mislim da je to budućnost ovog kluba. U tim segmentima moramo da budemo svesni da ovakvi tereni više odgovaraju našim rivalima. Ali, moramo da pripazimo na momente kada imamo loptu, da se bolje pozicioniramo, da budemo bliži i da više pritiskamo i da donosimo bolje odluke. Nije tu bilo mnogo defanzivnijih tranzicija u kojima je protivnik bio opasan, ali u nekim situacijama moramo bolje da reagujemo, kao kod prvog gola u Kragujevcu. Mislim da je u ovom trenutku najvažniji taj mentalni pristup, da igrači imaju samopouzdanje da bi donosili prave odluke na terenu - zaključio je Bandović.

BONUS VIDEO: MAKSIMOVIĆ ZA "NOVOSTI": Iz opuštene igre dolaze rezultati, blizu smo Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)