BESPLATNO NA „KARAĐORĐE“: Vojvodina otvara kapije stadiona za premijeru sa superligašem iz Lučana

S. B.

09. 02. 2024. u 16:15

FUDBALERI Vojvodine namereni su da na prolećnoj premijeri, na kojoj u subotu, 10. februara, u 15 časova, na „Karađorđu“, uz besplatan ulaz za navijače, dočekuju Mladost iz Lučana, startuju pobedom.

БЕСПЛАТНО НА „КАРАЂОРЂЕ“: Војводина отвара капије стадиона за премијеру са суперлигашем из Лучана

S.B.

To je danas u razgovoru sa novinarima potvrdio Božidar Bandović, novi trener novosadskog superligaša, naglasivši da su njegovi izabranici tokom zimskih, bazičnih priprema radili disciplinovano i posvećeno i da su spremni za uvodni izazov.

- Ta prva tri boda na startu su nam veoma važna i sasvim je izvesno da ćemo dati sve od sebe da ih osvojimo - kaže Bandović. - Naravno, poštujemo iskusnog rivala, dobru i opasnu ekipu iz Lučana, ali igramo na našem terenu, pred našim navijačima i moramo se fokusirati na našu igru i bodove. Zato od igrača tražim da vode računa i da razmišljaju o igri i dešavanjima na terenu, da budu strpljivi i prate taktičke stvari koje smo uigravali, bez pritiska i straha od greške. Jer na terenu mora da se rizikuje i da se greši ako se želi pobeda, a na meni je da podržim fudbalere.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)