ĐOKOVIĆ O GNUSNIM UVREDAMA SA TRIBINA: Neki sebi dozvoljavaju previše

Александар Илић
Aleksandar Ilić

20. 01. 2024. u 14:22 >> 14:25

DOK neki smatraju da Novak Đoković voli da "ratuje" sa navijačima, o tome je sada govorio i srpski teniser.

ЂОКОВИЋ О ГНУСНИМ УВРЕДАМА СА ТРИБИНА: Неки себи дозвољавају превише

FOTO: Tanjug/AP

Na konferenciji za medije govorio je o ponašanju navijača i šta mu sve stiže sa tribina.

- Više se sećam iritantnih, da budem iskren. Ima komentara i naših i stranih u vezi s trajanjem meča, da imaju večeru, da treba da idu na pivo i slično. To možda malo iziritira, ali nije strašno. S druge strane, mnogo se puta dešavalo da sam dobijao uvrede. To je već druga priča - rekao je Đoković, a prenosi "B92".

Nije želeo da citira psovke koje često dobija.

- Neću, ne želim, psovke ne želim da vam govorim, da ih ponavljam ovde. Naravno da psuju, pogotovo na večernjim mečevima, kada ljudi ceo dan piju, onda dođu, nisam im omiljen igrač i pokušaju na svaki način da me ometu. Ako u tome ne uspeju, onda prelaze granicu, dozvole sebi previše i to je to - rekao je Đoković i osvrnuo se na proslavu posle pobede nad Aleksejem Popirinom:

- Izašao je snimak sa prošlog meča protiv Popirina, kada sam se ekspresivno radovao nakon što sam dobio meč. Uhvatila je u poslednjem momentu kamera šta sam ‘sočno’ izgovorio. Ne volim to da izgovaram, naravno, ali ko zasluži, dobiće i takav sočan odgovor.

Podsetimo, Đoković put na Australijan openu nastavlja u nedelju kada će igrati protiv Adrijana Manrina oko 3.30 po srednjoevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024