MELOUN OTKRIO TUŽNU ISTINU: Tešio sam i grlio Jokića, bio je slomljen zbog Milojevića, ali zato je najbolji igrač sveta (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

20. 01. 2024. u 07:54

Denver nagetsi slavili su protiv Boston Seltiksa 102:100, a najbolji igrač bio je Nikola Jokić. Ništa to ne bi bilo čudno, da Srbin nedavno nije ostao bez mentora i trenera koji je možda i najzaslužniji za njegov uspeh, Dejana Milojevića, ali je ipak smogao snage da izađe na teren.

МЕЛОУН ОТКРИО ТУЖНУ ИСТИНУ: Тешио сам и грлио Јокића, био је сломљен због Милојевића, али зато је најбољи играч света (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Iks/JoelRushNBA

Ubacio je Jokić 34 poena i 12 skokova, kao i devet asistencija. Posle meča, njegov trener, Majk Meloun, hvalio je Srbina, ali se i dotakao nedavno preminulog Dejana Milojevića.

Jokićev trener i mentor preminuo je u 47. godini nakon srčanog udara. Potreslo je to Somborca, ali je smogao snage da na terenu pokaže kvalitet. Trener Denvera, otkrio je  kako je Nikola podneo upravo smrt Dejana Milojevića.

On je rekao da je ponosan na njega, kao i da ga je tešio i grlio zbog gubitka osobe koja mu je i te kako značila.

- Poslednjih nekoliko dana samo sam ga podržavao, tešio, grlio. Kao što sam pomenuo našem timu posle utakmice, ne mogu biti ponosniji na Nikolu što je igrao onako kako je igrao posle tragičnog odlaska Dekija. Ponosan sam na njega. Kao, upravo ste izgubili nekoga koga volite i do koga vam je stalo, što vam je mnogo značio, bio vam je mentor i trener. Pa, idi, odaj mu čast, znate na šta mislim? Nikola je izašao tamo. Odao je počast Dekijevom sećanju i njegovom nasleđu igrajući na nivou na kojem je igrao. Nije lako, ali Nikola je posebna osoba, očigledno. Bilo je neverovatno gledati ga kako igra kada uzmete u obzir sa kim igramo i ako dodate sve ostalo uz to. Zato je Nikola najbolji igrač na svetu, rekao je Meloun

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)