ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević bez osam stranaca na startu

Novosti online

10. 01. 2024. u 11:29

FUDBALERI Crvene zvezde počeli su ove srede u Beogradu pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da osvoje sedmu uzastopnu šampionsku titulu i četvrtu uzastopnu duplu krunu.

ЗВЕЗДА ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ: Владан Милојевић без осам странаца на старту

FOTO: M. Vukadinović

Novi-stari trener crveno-belih Vladan Milojević, koji je nasledio Baraka Bahara, okupio je 27 fudbalera.

Na spisku su: Zoran Popović, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Mirko Ivanić, Uroš Spajić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović, Omri Glazer, Nemanja Milunović, Jovan Mijatović, Milan Rodić, Nemanja Vasiljević, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan Mituljikić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Nikola Mituljikić, Andrija Maksimović, Uroš Kabić, Lazar Nikolić, Balša Popović, Stefan Mitrović.

Osman Bukari je sa reprezentacijom Gane na pripremama za Kup afričkih nacija. In-Beom Hvang je sa reprezentacijom Južne Koreje na pripremama za šampionat Azije.

Naser Điga ima obaveze sa reprezentacijom Burkine Faso, dok je Kings Kangva sa reprezentacijom Zambije, a Žan-Filip Kraso je trenutno sa selekcijom Obale Slonovače.

Piter Olanjinka je bolestan. Edmund Ado i Šerif Endijaj će zakasniti zbog problema u avio-saobraćaju.

Crveno-beli će trenirati na "Marakani" do 14. januara, a zatim će sledećeg dana otputovati na Kipar gde će na Pafosu boraviti do 2. februara, kada je zakazan povratak u Beograd. Zvezda će za vreme boravka na Kipru odigrati pet pripremnih utakmica.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova.

Prolećni deo sezone u Superligi počinje 10. februara, a aktuelni šampion će u 20. kolu na svom terenu dočekati Voždovac.

Crveno-beli će u četvrtfinalu Kupa Srbije igrati protiv Vršca.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu