"ŠTA SE DEŠAVALO U ZVEZDI?" Oglasio se izraelski stručnjak i potvrdio ono što cela Srbija bruji

Novosti online

27. 12. 2023. u 11:51

IZRAELSKI fudbalski stručnjak Gaj Carfati (44), koji je doskora radio kao pomoćnik Baraka Bahara (44) u Crvenoj zvezdi, dao je izjavu iz koje se može naslutiti da u redovima aktuelnog šampiona mnogo toga nije štimalo u mandatu doskorašnjeg stratega!

ШТА СЕ ДЕШАВАЛО У ЗВЕЗДИ? Огласио се израелски стручњак и потврдио оно што цела Србија бруји

Foto arhiva VN

Naime, Carfati je odmah po odlasku sa "Marakane" pronašao novi posao i postao glavni trener Makabija Netanje. Odmah na debiju zabeležio je pobedu protiv Ašdoda, da bi nakon toga dao izjavu koja se tiče i Crvene zvezde.

- Veoma mi nedostaje Barak Bahar. Poželeo mi je sreću pre utakmice i uputio ohrabrujuće reči. On je veliki profesionalac. Što se tiče Beograda, mogu da kažem da se naš fudbal nedovoljno ceni, u pogledu igrača, trenera, stadiona i publike, mislim da zaslužujemo više. Ovde ima mnogo ljudi koji fudbal vrlo dobro poznaju - rekao je Carfati po završetku utakmice, a zatim je za portal "ONE" dodao:

- Ne bih da govorim o svemu što se dešavalo tokom mog boravka u Crvenoj zvezdi. Gledam Makabi iz Netanje i treniram svoj tim. Od dana kad sam kročio ovde gledam samo ovaj klub. Pričati o iskustvima je u redu, ali sačuvaćemo ih za podkaste i pauze na kraju godine. Trenutno sam u Makabiju iz Netanje.

Ono što treba istaći je da se Barak Bahar još uvek nije oglašavao povodom odlaska iz Zvezde.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini