SRBI U "LUDILU" AZIJSKE LIGE ŠAMPIONA: Naši u nokaut fazi! Mitrović i Sergej izbacili zemljake i posle neverovatnog meča prošli grupu

Novosti online

28. 11. 2023. u 19:03

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Saviću su se sa FK Al Hilal iz Saudijske Arabije na vrlo interesantan način probili u osminu finala azijske Lige šampiona.

СРБИ У ЛУДИЛУ АЗИЈСКЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Наши у нокаут фази! Митровић и Сергеј избацили земљаке и после невероватног меча прошли групу

Screenshot / WStoppard43983

U peto kolo grupne faze nadmetanja, taj klub i uzbekistanski Navbahor ušli su kao delioci prvog mesta, sa po deset bodova, ali i sa željom da pobedom u međusobnom duelu obezbede direktan plasman u nokaut fazu, pošto ne idu svi drugoplasirani tamo, već samo šest od njih deset.

Navbahor je, podsetimo, uspeo da u Saudijskoj Arabiji iznenadi ekipu Al Hilala, odigravši kao gost 1:1, pa se nadao da će i svoje navijače obradovati.

Ali, ne samo da do toga nije došlo, nego ni pristalice gostiju nisu mogle da veruju šta se dešava.

Najpre je u 11. minutu jedan od Mitrovićevih omiljenih asistenata, Al Davsari, promašio penal, a onda je u 68. - promašio i drugi put.

Ušao je koji tren ranije najbolji strelac srpske reprezentacije u igru (dotad je samo Sergej Milinković Savić od naših internacionalaca bio na terenu u gostujućoj ekipi, a kod domaćina je to bio slučaj sa Jovanom Dokićem i Filipom Ivanovićem), a nije se dugo čekalo na pogodak posle novog kiksa Al Davsarija.

Naime, posle njegovog drugog prokockanog jedanaesterca, lopti je najbrže pritrčao Malkom i postigao gol za 0:1...

... da bi tragičar Al Davsari uspeo da se donekle iskupi kada je u 85. minutu pogotkom doneo nenadoknadivih 0:2 Al Hilalu i prolazak dalje i pre šestog kola grupne faze.

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)