SENZACIJE U KUPU SRBIJE: Ispala tri superligaša, Čukarički se namučio za osminu finala

Novosti online

01. 11. 2023. u 15:52

KUP je takmičenje u kome su iznenađenja uvek moguće. Upravo se nekoliko njih dogodilo u šesnaestini finala najmasovnijeg takmičenja.

СЕНЗАЦИЈЕ У КУПУ СРБИЈЕ: Испала три суперлигаша, Чукарички се намучио за осмину финала

FOTO: FSS

Učešće su završila tri tima iz Superlige Srbije - Spartak, Radnik i lučanska Mladost. Još ranije je i TSC eliminisan od Smedereva.

Subotičani su kao gosti poraženi od Grafičara sa 2:0, oba gola postignuta su u drugom poluvremenu, a strelci su bili Stojanović i Đukić.

Suruduličani su identičnim rezultatom izgubili u Sremskoj Mitrovici od Radničkog. Domaćin je sve završio za pola sata kada je mrežu gostiju u 13. i 30. minutu zatresao Lazar Micić.

Mladost je poražena takođe od člana Prve lige Srbije, ekipe Vršca. Na semaforu na toj utakmici pisalo je 3:1. Domaćin je na odmor otišao sa 2:0, gosti su uspeli da smanje u 54. minutu, ali je konačan ishod postavljen u 66. minutu.

Vredi pomenuti da se Čukarički provukao. "Brđani" su posle boljeg izvođenja penala sa 3:5 eliminisali beogradski Radnički. Tokom 90 minuta golova nije bilo.

Podsetimo, Partizan se u osminu finala plasirao savladavši ubsko Jedinstvo sa 0:1. Jedini gol postigao je Nemanja Nikolić u 54. minutu.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)