MOŽETE LI OVO DA ZAMISLITE?! Tejlor Svift kupuje jedan od najstarijih fudbalskih klubova na svetu?

Novosti online

28. 10. 2023. u 11:51

POKORILA je Tejlor Svift svet muzike, a sada planira da isto učini i u svetu fudbala.

МОЖЕТЕ ЛИ ОВО ДА ЗАМИСЛИТЕ?! Тејлор Свифт купује један од најстаријих фудбалских клубова на свету?

Foto: Printskrin/Jutjub

Proteklih dana jedna od glavnih vesti na Ostrvu jeste ta da - Tejlor Svift planira da kupi jedan od najstarijih fudbalskih klubova na planeti Nots Kaunti.

S obzirom da klub ima problema u organizacionom i takmičarskom smislu, trenutno se nalazi u Ligi 2, navijači su ovo sa velikim optimizmom dočekali.

Ipak, vrlo brzo iz predstavništva kluba stigao je demanti i to veoma kreativan.

Vlasnici kluba Kris i Aleks Retz su izdali zvanično saopštenje, a ono što je zanimljivo je da kroz tekst provlače naslove pesama Tejlor Svift poput "Blank space", "Bad blood", "Style" i druge.

- Koliko god nam je žao da razočaramo naše i obožavatelje Tejlor Svift, oštro demantujemo priču da nas kupuje. Sigurno nema zle krvi ("Bad blood") između nas i Tejlor, ali ona sigurno nije mogla da veruje u svojim snovima da ćemo joj prepustiti klub - poručili su Kris i Aleks Retz.  

Zanimljivo je da su vlasnici klub naredili da će na narednoj utakmici u Ligi 2 protiv Vreksama čitava plej-lista biti bazirana na hitovima Tejlor Svift i njenog novog albuma "1989". Biće to njihova želja da joj se zahvale na interesovanju.

Nots Kaunti je osnovan davne 1862. godine. Takmiče se u četvrtom rangu engleskog fudbala i prema poslednjim istraživanjima Tejlor Svift bi za kupovinu kluba morala da izdvojili nešto više od milijarde dolara.  

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave