Ivan Malenica, hrvatski ministar pravosuđa nije reagovao na utakmici "Gorice" i "Dinama" dok se skandiralo "Nezavisna Država Hrvatska".

Komentari (11)

Aleks

22.10.2023. 22:10

Meni nikako nije jasno kakva je poenta ustaskih provokacija u sopstvenoj zemlji i to protiv hrvatskog kluba ??? Izgleda da oni dolaze na utakmice da se takmice ko je veci nacionalista a ne da gledaju fudbal ili bilo koji drugi sport.

RAKONI

22.10.2023. 22:33

Jaaoooj kukala im majka, ni svoju pesmu nisu mogli da napisu već uzeli cisto Srpsku !! Pa sad neka kažu da su Hrvati nacija !!?? Znam da tvrde da je njihov i video sam sve primerke njihovih verzija koje nemaju veze sa vezom u stihovima !!

Duško

23.10.2023. 07:22

A zbog čega čuđenje? Zar nisu neki naši sunarodnici legalno podigli spomenik Čiča Draži ? Nek svako svoje voli, nek tuđe ne dira. I da nema više ubijanja i klanja. Nek vlada mir.

đorđe crni

23.10.2023. 08:06

A čime da se bave i zanimaju?Kakav im je plan za budućnost,više nema ko da im smeta i da ih sputava u razvoju i napretku.Srbi?Stalno ih to pritiska i tišti i to im dolazi nekako iznutra,to je deo njihove duše i genetike pa zato i ne mogu da se otarase tih stega-koreni su čudo!Možda će pronaći lek u demokratskom svetu koji polako uzima deo po deo njihove nezavisne i koji slepo moraju da slušaju.Njihovi prijatelji već oštre sečiva koja će im gurnuti u ruku kad za to dođe povoljan trenutak da se na taj način isprazne i oslobode unutrašnjeg,razarajućeg,pritiska.A kad će da ozdrave?

doktor

23.10.2023. 08:39

Poenta svega je da smo mi Srbi 60-tih god. za odpevanu pesmu "Oj vojvodo Sindjelicu" dobijali zatvor, izbacivanje iz skole ili "Goli Otok" ! Otici u posetu manastiru , ici nedeljom u crkvu , bilo je nama Srbima zabranjeno ! Mi smo isli u bioskope da gledamo holivudsku propagandu o istoriji zapadne rimske civilizacije !? Ja sam poceo da idem u crkvu tek kad sam sa 26 god. dosao da zivim u Nemackoj !? Sve je to na Balkanu danas s tim povezano . Zato samo mi na Balkanu zivimo rastrkani u 5 drzava , a svi drugi imaju svoje nacionalne drzave .