UŽASNE VESTI IZ IZRAELA: Poznati fudbaler ubijen u ratu

Novosti online

08. 10. 2023. u 13:52

BIVŠI izraelski fudbaler Lior Asulin ubijen je u 43. godini tokom rata u ovoj zemlji.

УЖАСНЕ ВЕСТИ ИЗ ИЗРАЕЛА: Познати фудбалер убијен у рату

FOTO: Profimedia

Kako javljaju tamošnji mediji poznati napadač je otišao u pustinju na rejv žurku, a da nije ni znao da je rat počeo. Onda su tu upali padobranci Hamasa i u subotu ujutru ubili veliki broj ljudi. 

Čuveni izraelski sportski portal "Sport5" objavio je da je pronađeno telo nekadašnjeg fudbalera i da je on proglašen mrtvim.

Ističe se da je nesrećni Asulin zapravo napravio žurku za svoj 43. rođendan u jednom klubu blizu Kibuca Raim u pustinji. Hamas se tu infiltrirao, a nakon potrage koja je trajala 24 sata i ispitivanja utvrđeno je da i i nekadašnji fudbaler brojih izraelskih klubova među žrtvama.

Asulin je karijeru počeo u Makabiju Hercliji, a igrao je i za Makabi Petah Tikvu, Bnei Saknin, Beitar Jerusalim, Bnei Jehudu, Hapoel Tel Aviv, Hapoel Ber Ševu, Hapoel Ramat Gan, Hapoel Rišin Lecion, Hapoel Aškelon, Hapoel Nazaret, Hapoe Marmoek i Apolon iz Limasola u inostranstvu.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)