HAOS U LIGI ŠAMPIONA AZIJE! Aleksandar Mitrović zablistao, pa "nokautiran" u opštem metežu (VIDEO)

Novosti online

03. 10. 2023. u 19:17 >> 20:11

Aleksandar Mitrović blista u novom klubu: otkako je stigao FK Al Hilal briljira i u prvenstvu Saudijske Arabije, ali i u azijskoj Ligi šampiona. Ali, u njoj je doživeo i veliku neprijatnost.

ХАОС У ЛИГИ ШАМПИОНА АЗИЈЕ! Александар Митровић заблистао, па нокаутиран у општем метежу (ВИДЕО)

twitter / baytAlhilal

U drugom kolu elitnog takmičenja, FK Al Hilal je, sa Srbinom u napadu, gostovao iranskom Nasađiju.

I, već na samom startu, "Mitar" je zatresao mrežu...

... ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Ipak, nije dugo prošlo - a Mitrović je dao gol koji se važio.

Igrao se 18. minut kada je Al Burajk idealno centrirao sa desnog krila, a srpski reprezentativac glavom doneo 0:1 svojoj ekipi:

Međutim, nije sve bilo "med i mleko" za našeg asa.

Sredinom prvog poluvremena, jedna svađa na terenu prerasla je u veliki metež, tokom kog je Mitrović dobio udarac u glavu.

Pao je na tlo, umešali su se potom i dotad miroljubivi igrači, poput Nejmara, a sudije su imale pune ruke posla.

Na kraju, uz Mitrovića koji se oporavio i nastavio da igra, crvene kartone su dobili domaći fudbaler Hušmand zbog pomenutog nasrtaja, ali i saigrač srpskog reprezentativca, Al Faraž.

Mitrović je igrao sve do 90. minuta, kada je zamenjen, i to pri vođstvu Al Hilala od 0:2, usled pogotka koji je Nejmar postigao u 59. minutu. A meč je završen sa 0:3 u korist gostiju, jer je upravo fudbaler koji je zamenio Srbina, Al Šehri, zatresao mređu iranskog kluba u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Podsetimo, u prvom kolu, Iranci su pobedili indiski Mumbaj siti u gostima sa 0:2, a tim za koji nastupaju Mitrović, Sergej Milinković Savić (ovoga puta van protokola) i Nejmar, odigrao je 1:1 na svom terenu protiv Navbharoa iz Uzbekistana. Zato posle ove utakmice, a pobede Navbahora nad Indijcima od 3:0, tabela glasi: Al Hilal 4 boda, Navbahor Namangan takođe 4, Nasađi Mazandaran 3, a Mumbaj siti 0.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije