''NEMAM DILEMU, ZVEZDA ĆE BITI ŠAMPION'' Marko Marin o Ligi šampiona, ali i o šampionskoj trci sa Partizanom

Novosti online

03. 10. 2023. u 11:34

Tehnički direktor crveno-belih Marko Marin jutros je gostovao na televiziji "Prva" i govorio o Zvezdinom učešću u Ligi šampiona, ali se dotakao i Superlige Srbije.

НЕМАМ ДИЛЕМУ, ЗВЕЗДА ЋЕ БИТИ ШАМПИОН Марко Марин о Лиги шампиона, али и о шампионској трци са Партизаном

FOTO: FK Crvena zvezda

- Mnogo smo srećni što se vraća Liga šampiona na Marakanu, u Srbiju. Mnogo su lepa sećanja na ta dva mandata u kojima smo ranije igrali, nadam se da ćemo i ove godine slaviti kod kuće i pokazati kakva je Zvezda ekipa - započeo je Marin.

Zvezda je u prvom kolu poražena od aktuelnog prvaka Evrope Mančester sitija na "Etihadu" sa 3:1, a Marin se nada da će do prve pobede crveno-beli doći protiv Jang bojsa.

-  Igrali smo sa najboljom ekipom na svetu, Mančester sitijem. Lajcig se bori za titulu u Nemačkoj, Jang bojs je dominirao u Švajcarskoj, ali ovo je LŠ, svaka grupa je teška. Imamo odličnu ekipu, dobro smo se spremili za sredu, uz podršku navijača se nadam dobrom rezultatu - rekao je on.

Ne blista ekipa Baraka Bahara u poslednje vreme. Doživljena su dva prvenstvena poraza od Voždovca i Čukaričkog u gostima, ali Marin ne smatra da ekipa nije u formi.

- Dosta smo promenili ekipu ovog leta, novi trener. Treba vremena da se sve uklopi. Doveli smo kvalitetne igrače, sve to treba uklopiti, ali to ne znači da nismo u formi - istakao je Marin.

Partizan je trenutno lider Superlige sa četiri boda više u odnosu na Zvezdu, a pre nedelju dana trebalo je da bude odigran 171. večiti derbi, međutim, zbog Dana žalosti je odložen.

- Nije bilo uopšte za igranje taj dan. Niko nije razmišljao o fudbalu. Pre toga smo naravno bili kritični prema sudiji koji je na utakmici gde sam i ja igrao, pre par godina, tada sudio. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju - zaključio je Marin.

BONUS VIDEO: Koreografija "delija" u bojama srpske zastave

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)