PEREZ SE LIČNO IZVINIO: Predsednik zvao telefonom napadača Đirone, za razliku od košarkaša Partizana

Novosti online

02. 10. 2023. u 16:38

Real Madrid je lako preskočio Đironu u subotu uveče. Dotadašnji lider na tabeli šampionata Španije je lako pao pšred "kraljevskim klubom" na svom terenu, izgubio glartko 0:3, ali događaj iz finiša meča je ipak obeležio to veče i jučerašnji dan. Naime, Naćo Fernandez je u 92. minutu krvnički startovao na napadača domaćih Portua, dobio direktan crveni karton, ali i salvu optužbi javnosti.

ПЕРЕЗ СЕ ЛИЧНО ИЗВИНИО: Председник звао телефоном нападача Ђироне, за разлику од кошаркаша Партизана

FOTO: AP

Ipak, ta ista javnost je reagovala na događaje koji su usledili. Naime, predsednik Reala Florentino Perez je lično pozvao napadača Đirone, izvunio mu se u ime kluba, svog igrača, a javno izvinjenje su uputili i Naćo, kao i trener Karlo Ančeloti.

Nažalost, ovakav gospodski potez Florentina Pereza je izostao 27. aprila obe godine kada su košarkaši njegovog kluba teško podneli drugi poraz na svom parketu od Partizana, kada je Serhio Ljulj izazvao incident bezobzirnim faulom nad Panterom, a Geršon Jabusele dolivao ulje na vatru. Svi znamo šta je bilo posle toga. Real je preko crno-belih otišao na fajnal-for u Kaunas i tamo postao šampion Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!