PRIPREME ZA UKRAJINCE: Futsaleri Srbije na putu ka Svetskom prvenstvu

Novosti online

02. 10. 2023. u 14:08

SELEKTOR futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u Vranju iskoristiti prednost domaćeg terena, da će pobediti Ukrajinu i napraviti važan korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo.

ПРИПРЕМЕ ЗА УКРАЈИНЦЕ: Футсалери Србије на путу ка Светском првенству

FOTO: FSS

- Nismo zadovoljni bodovnim učinkom u septembarskom terminu, očekivali smo šest, a osvojili dva boda manje. Sada nas očekuju dva meča protiv glavnog konkurenta Ukrajine, ali razmišljamo isključivo o prvom duelu u Vranju gde bi trebalo da iskoristimo prednost domaćeg terena i da napravimo ogroman korak ka Svetskom prvenstvu - kaže Majes.

Futsal reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi i odmah produžila ka Vranju, gde će u petak igrati jednu od najvažnijih utakmica u ovom ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, protiv selekcije Ukrajine.

Nakon dva odigrana kola, izabranici selektora Dejana Majesa nalaze se na čelnoj poziciji Grupe B sa četiri osvojena boda i realnim šansama da 2024. godine budu učesnici Svetskog prvenstva u Uzbekistanu.

- Novo okupljanje, stari problemi. Za razliku od Aksentijevića i Pršića na koje sigurno ne možemo da računamo, Dragan Tomić je došao na okupljanje i tek treba da procenimo koliko je spreman za predstojeći izazov - otkrio je Majes.

On je, ipak, podsetio da je ova generacija srpskih futsalera navikla da se nosi sa teškoćama i da često u nekompletnom sastavu dolazi do velikih rezultata.

Utakmica Srbija - Ukrajina na programu je u petak od 18.00.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)