DULJAJ: '' Imate tim koji vam jednostavno ne leži, nama je to Napredak''

Novosti online

30. 09. 2023. u 16:59

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu sa Napretkom, da je klub iz Kruševca tradicionalno težak protivnik za "crno-bele".

ДУЉАЈ:  Имате тим који вам једноставно не лежи, нама је то Напредак

FOTO: Fk Partizan

Fudbaleri Partizana sutra od 17 časova gostuju ekipi Napretka u Kruševcu u utakmici desetog kola Superlige Srbije.

- Ne bih rekao da je olakšavajuća okolnost što nismo igrali derbi jer smo se pripremali za tu utakmicu ali, se to sad sve promenilo. U septembru smo imali samo tri utakmice, i mi i Napredak smo malo ispali iz takmičarskog ritma - izjavio je Duljaj na konferenciji za medije pred sutrašnji meč.

On je dodao da je Napredak tradicionalno izuzetno težak protivnik za Partizan.

- Mnogo puta nam je oduzimao ključne bodove. Očekuje nas teška utakmica. Dobro je što je utakmica pomerena za dan ranije, pošto će biti lepa prilika da veliki broj navijača dođe i pogleda lepu fudbalsku predstavu. Imate tim koji vam jednostavno ne leži, nama je to Napredak koji na svom terenu igra odlično protiv Partizana. Mi imamo naš cilj, a to je nastavimo pobednički niz - zaključio je Duljaj.

BONUS VIDEO: Trajković: Zvezdin tim najkvalitetniji u poslednjih 20 godina, na nama je da budemo hrabri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije