HOROR POVREDA SRPSKOG FUDBALERA: Miloš Petrović doživeo jezivu frakturu lobanje, doktori u čudu (FOTO)

Novosti online

29. 09. 2023. u 11:37

U okviru 6. kola Podunavske okružne lige, prethodnog vikenda u Ralji je odigran derbi susret između domaćeg Borca 1932 i ekipe Mladog radnika 1940 iz Radinca.

ХОРОР ПОВРЕДА СРПСКОГ ФУДБАЛЕРА: Милош Петровић доживео језиву фрактуру лобање, доктори у чуду (ФОТО)

Foto: FK Mladi Radnik

Bio je to duel u kojem su se sastale dve prvoplasirane ekipe, a okupljena publika imala je prilike da, pored dobre igre, uživa i u goleadi, a susret je na kraju okončan podelom bodova, rezultatom 3:3.

Međutim, sjajna partija na zelenom tepihu protekla je u senci teške pobede mladog fudbalera sportskog kolektiva iz Radinca Miloša Petrovića. Njemu je u jednom duelu polomljena lobanja.

Naime, na početku drugog poluvremena došlo je do sudara glavama između Petrovića i Lazara Savića, igrača Borca. Odmah je bilo jasno da se radi o teškoj i ozbiljnoj povredi, a Petrović je kolima hitne pomoći prebačen u Klinički centar Srbije gde je operisan.

Reakcije lekara dovoljno govore o stanju nesrećnog fudbalera.

- Bila je to jeziva scena, a čudo je kako je Petrović sa ovakvom unutrašnjom frakturom čeone kosti, ostao u svesnom stanju. Načelnik neurohirurgije konstatovao je da su Petroviću polomljene sve čeone i frontalne kosti, kao i sinusi. Kako je rekao, zapanjen je činjenicom da nije došlo do oštećenja mozga, odmah je primio lek radi smanjenja otoka mozga, a juče je operisan. Predsednik Nikola Matejić sa njegovim rođenim bratom Markom bio je juče u Kliničkom centru Srbije. Doktorka kaže da je u stabilnom stanju i da će dva dana biti u šok-sobi. Nadamo se najboljem - rekao je Dalibor Janković, sekretar kluba.

Nakon utakmice Mladi radnik se oglasio i poslao poruku podrške svom fudbaleru.

Oglasio se i fudbaler koji je dobio veliki broj poruka podrške na društvenoj mreži Fejsbuk. On je objavio fotografiju na kojoj se vidi u kakvom stanju je stigao u bolnicu.

- Ljudi, hvala svima na podršci. Biće na kraju sve kako treba, uz Božju pomoć! - poručio je Petrović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave