"AKO ZVEZDA DA GOL - BIĆE LUDNICA!" Engleski Srbi došli da bodre srpskog prvaka, evo šta za "Novosti" kažu o meču Mančester siti - Zvezda

Novosti online

19. 09. 2023. u 17:45

Mančester siti i Crvena zvezda igraju u prvom kolu UEFA Lige šampiona, a pred taj meč brojni navijači srpskog prvaka došli su u čuveni engleski grad.

АКО ЗВЕЗДА ДА ГОЛ - БИЋЕ ЛУДНИЦА! Енглески Срби дошли да бодре српског првака, ево шта за Новости кажу о мечу Манчестер сити - Звезда

FOTO: Đ. Samoilović

Mnogo pristalica najtrofejnijeg kluba iz naše zemlje  sjatilo se na „Šabls“ trg, svi sa željom da se izvoje pozitivan rezultat na „Etihadu“ i lepo započne premijerni nastup u Ligi šampiona ove sezone.

Oko 2.600 karata prodato je navijačima iz Beograda kojima nije smetala dužina puta, vizni uslovi i ostalo... Njih oko dve i po hiljade, stigli su u Mančester uglavnom u ponedeljak, neki i utorak ujutru. Međutim, nisu samo navijači iz Srbije i regiona došli da bodre crveno-bele na „Etihadu“ protitv prvaka Evrope. Tu su bili i momci iz Londona, Bredforda koji su poveli svoje britanske prijatelje, dobro upoznate sa istorijom i tradicijom Zvezde.

 

- Nadam se da ćemo da napademo i da ne izgubimo previše ubedljivo!  - ističu Miroslav i Deni koji su u Engleskoj i rođeni – Moj utac mi je usadio ljubav prema Zvezdi od malena. Sada i ja navijam za nju. Ako Zvezda da gol, biće ludnica. Nek ga da Kanga sa pedeset metara ili Kraso i Bukari.

Nadaju se i prolasku grupe.

-  Možemo da pobedimo Lajpcig na „Marakani“, dok Jang Bojs uvek dobijamo. Bili smo na dosta gostovanja, stižemo i na Lajpcig u Beograd. Trebalo bi da osvojimo to treće mesto a za drugo da se "pobijemo" sa Nemcima – završavaju momci iz Engleske i nastavljaju pesmu sa ostatkom grupice.

Utakmicu Mančester siti - Crvena zvezda možete da pratite uz prenos uživo na portalu "Novosti".

Bonus video: Trening Zvezde pred meč sa Sitijem u Mančesteru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!