KAKAV ČOVEK! Mitrović se krstio posle meča, raspitivao i uzvikivao: "Daj Bože, daj Bože!"

Novosti online

10. 09. 2023. u 23:05

Gogleter fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović maltene je "sam presudio" Litvaniji u sklopu kvalifikacija za naredno Evropsko prvenstvo, pa i ne čudi što je bio prilično zadovoljan učinjenim.

КАКАВ ЧОВЕК! Митровић се крстио после меча, распитивао и узвикивао: Дај Боже, дај Боже!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je u gostima ubedljivo savladala Litvaniju, upravo uz het-trik Aleksandra Mitrovića u prvom poluvremenu.

Po završetku tog meča, gogleter "orlova" je za TV Arena sport najpre rekao:

- Kad ste napadač, onda naravno da želite da stalno dajete golove. Ja verujem u saigrače, trudio sam se zato da budem miran, staložen, da budem u pravo vreme na pravom mestu. Iskreno, bila je ovo jedna lepa utakmica, prvo poluvreme smo odigrali jako dobro, mogli i koji gol više da damo... A posle, drugo poluvreme, odradili šta je trebalo - započeo je "Mitar".

Posle konstatacije da mu je dvaput asistirao Filip Mladenović, a jednom Dušan Tadić, upitan je da li mu je važno ko asistira:

- Njima je verovatno važno, meni nije! (smeh). Trudio sam se da budem koncentrisan, da se nalazim tamo gde i treba da budem, da odradim šta je do mene ko god da se od mojih saigrača trudi da me proigra.

O svojim pogocima, svim reprezentativnim, nije želeo posebno da priča:

- Svaki gol je lep na svoj način, svaki bitan na svoj način. Ne bih da izdvajam nijedan.

Ali, ono što jeste hteo da izdvaja, to je važnost narednih mečeva. Srbija deli prvo mesto u grupi sa Mađarskom, a Crna Gora je na dva boda zaostatka. Dve najbolje ekipe idu na šampionat Evrope...

- A dobro, fudbal je takva igra da se mnogo promeni u utakmici ili dve. Nama je najbitnije da sve zavisi od nas. Igramo još tri meča, od kojih dva kod kuće, i to protiv direktnih rivala. Moramo da se spremimo na pravi način.

Upitan kome će dati loptu koju je poneo sa terena, osmehnuo se:

- Sinu Luki ide lopta, verovatno. On voli da skuplja tako razne stvari... Eto, desilo se, dao sam po gol za svako dete!

Kada se činilo da se tu intervju završava, Mitrović je želeo da doda nešto:

- Samo bih hteo da čestitam košarkašima što su odigrali fenomenalan turnir, dali nam vetar u leđa. Što se mene tiče, oni su za nas šampioni i hvala im na svemu što su uradili za nas.

Tada je upitao "Šta radi Nole (Novak Đoković, u finalu Ju-Es opena), a kada je čuo da vodi sa 4:2 u prvom setu protiv Danila Medvedeva, prekrstio se:

- E, daj Bože da pobedi, daj Bože, pa da slavimo!

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave