JEZIVO, IZGUBILA BEBU: Fudbaler Mančester junajteda optužen da je prebio trudnu devojku

Novosti online

04. 09. 2023. u 22:24

FUDBALER Mančester junajteda, Entoni suočen je sa strašnim optužbama da je navodno prebio trudnu devojku koja je potom izgubila bebu.

ЈЕЗИВО, ИЗГУБИЛА БЕБУ: Фудбалер Манчестер јунајтеда оптужен да је пребио трудну девојку

EPA

Napadač "crvenih đavola" u junu je optužen da je fizički zlostavljao bivšu devojku, a sada je otkriveno da je ona bila u drugom stanju.

Reč je o influenserki i di-džeju Gabrijeli Kavalin. Ona je u ispovesti za brazilske medije otkrila kakav je pakao trpela. 

Sve se navodno dogodio u junu prošle godine tokom odmora u Brazilu, kada ju je napadač Junajteda ugurao u kola, napao je i pretio joj da će je izbaciti iz automobila usred vožnje.

- Rekao je da ako ne ostanem sa njim, neću biti ni sa kim. Rekla sam mu da sam trudna, da me plaši. Drhtala sam od straha - rekla je Gabrijela i dodala da je sledećeg dana otišla u bolnicu i da je izgubila bebu posle 16 nedelja trudnoće.

Prema tvrdnjama brazilskih medija, Gabrijela je sudu dostavila dokumentaciju na 70 strana sa svim slikama i dokumentima, kao i poruke koje je razmenjivala sa fudbalerom, koji je prošlog leta stigao na "Old Traford" iz Ajaksa za 100 miliona evra.

Inače, ovo nije prva otpužba za nasilje u prethodnom periodu koja sumnjiči nekog fudbalera Mančester junajteda, pošto je prethodno Mejson Grinvud optužen da je napao i silovao svoju devojku. On je nakon toga izbačen iz prvog tima "đavola", a nedavno je poslat na jednogodišnju pozajmicu u Hetafe. 

BONUS VIDEO: Upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)