PREVAZIŠLO I NAJBOLJE ŠPANSKE SERIJE: Osvanuo tajni snimak fudbalerke iz autobusa koji potpuno menja priču o skandalu o kome bruji svet

Novosti online

30. 08. 2023. u 17:59

Skandal velikih razmera potresa španski fudbal. Umesto da se raduju osvajanju Mundijala za žene na Pirinejima imaju velike glavobolje zbog poljupca predsednika Luis Ribijalesa, fudbalerki Dženi Ermoso navodno protiv njene volje. Međutim, pojavio se novi video snimak koji baca potpuno drugačiju senku na čitav događaj.

ПРЕВАЗИШЛО И НАЈБОЉЕ ШПАНСКЕ СЕРИЈЕ: Освануо тајни снимак фудбалерке из аутобуса који потпуно мења причу о скандалу о коме бруји свет

EPA

Ermoso je prvobitno nakon događaja na Instagramu poručila da joj se njegov potez nije dopao, a Rubijales se tu nije zaustavio, te ju je navodno u svlačionici zagrlio i "pozvao na Ibicu da se venčaju":

Poljubac predsednika Saveza delovao je da je protiv volje igračice i bacio je senku na finalni meč i ceremoniju pobednika.

Otud ne iznenađuju oštre reakcije javnosti, a brojna poznata lica traže njegovu ostavku. Umešala se čak i FIFA koja je pokrenula istragu protiv Španca. On se u međuvremenu izvinio, ali i dalje tvrdi da je bilo obostrano.

A sada, posle čitavog slučaja, osvanuo je tajni snimak fudbalerke iz autobusa koji daje drugu perspektivu skandalu o kome bruji Španija, Evropa i svet.

Dženi Ermoso se saigračicama i članovima stručnog štaba hvalila kako je porede sa Ikerom Kasiljasom i Sarom Karbenaro, oni su dovikivali "Presi, presi!" (Predsedniče, predsedniče), tako da je, ispostavlja se, nedugo nakon osvajanja titule - pomenuti poljubac bio shvaćen u celoj ekipi potpuno drugačije od onoga što je dan kasnije usledilo. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)