TO SE DEŠAVA KAD DOĐE MESI: Inter Majami gradi novi stadion, poznato i koliko će koštati

Tanjug

30. 08. 2023. u 10:53

FUDBALSKI klub Inter iz Majamija potvrdio je da je počeo izgradnju novog stadiona, koji će koštati oko milijardu dolara, prenose američki mediji.

ТО СЕ ДЕШАВА КАД ДОЂЕ МЕСИ: Интер Мајами гради нови стадион, познато и колико ће коштати

Tanjug/AP

On će se zvati "Majami fridom park", njegov kapacitet će biti oko 25.000 navijača, a biće završen do 2025. godine.

Stadion će biti izgrađen u sklopu javnog parka, a imaće fudbalske, teniske i atletske terene, poslovne prostore i tržni centar. Pored stadiona biće izgrađen i luksuzni hotel sa 750 soba.

- Moja porodica je za samo četiri godine promenila svetsku percepciju o fudbalu u SAD. Vodili smo se istom vizijom kada smo odlučili da izgradimo novi stadion. Jedva čekam da poželim dobrodošlicu našim navijačima na novom vrhunskom stadionu. Jedva čekam da čujem povike dok Mesi i ostali igrači Intera budu izlazili na terenu u 2025. godini - izjavio je jedan od vlasnika kluba Horhe Mas.

Inter trenutno igra na stadionu DRV PNK, čiji je kapacitet 21.000 mesta.

BONUS VIDEO: Duljaj nakon pobede Partizana: Znali smo da će biti teško

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja