ENGLESKA GLEDALA U NEVERICI: Kakav preokret Liverpula u NJukaslu, kakva utakmica! (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2023. u 19:58

Više od sat vremena Liverpul je imao igrača manje. Do 81. minuta je i gubio. A na kraju je osvojio sva tri boda u premijerligaškom okršaju za pamćenje.

ЕНГЛЕСКА ГЛЕДАЛА У НЕВЕРИЦИ: Какав преокрет Ливерпула у Њукаслу, каква утакмица! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula su, naime, pobedili kao gosti ekipu Njukasla, a rezultat 2:1 u meču trećeg kola engleske Premijer lige, baš i ne otkriva na prvi pogled kakav je triler bio u pitanju.


Njukasl je, posle velikog kiksa Aleksandr-Arnolda poveo u 25. minutu golom Entonija Gordona, a samo tri minuta kasnije Liverpulov kapiten Virdžil van Dajk je dobio direktan crveni karton.

Delovalo je tad da će bodovi ostati u Njukaslu, ali kada je Alison jednom čudesnom odbranom spasao mrežu gostiju (VIDEO) - oni najveći optimisti među pristalicama ekipe s "Enfilda" počeli su da veruju da je preokret moguć.

On se i dogodio, u samoj završnici.


Rezervista Darvin Nunjez je prvo izjednačio vrlo preciznim udarcem (VIDEO) u 81. minutu, da bi zatim u trećem minutu sudijske nadoknade, posle dodavanja Mohameda Salaha, novim golom doneo pobedu Crvenima (VIDEO).
Liverpul je pobedom stigao do sedmog boda i četvrtog mesta, dok je Njukasl posle drugog poraza u nizu ostao na 13. mestu sa samo tri osvojena boda. 

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!