OMALOVAŽAVANJE? Evo šta je Ju-Es open upravo objavio o Novaku Đokoviću (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2023. u 16:41

NOVAK Đoković je stigao u Njujork sa željom da osvoji Ju-Es open i dođe do 24. grend slem titule, a uoči početka turnira u "velikoj jabuci" desila se jedna zanimljiva objava organizatora.

ОМАЛОВАЖАВАЊЕ? Ево шта је Ју-Ес опен управо објавио о Новаку Ђоковићу (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Eurosport

Naime, na društvenim mrežama, Ju-Es open je objavio da "Đoković ima najlakši put do titule", i to "sudeći po analizi veštačke inteligencije".

Niti su navedeni parametri po kome je Nole proglašen za igrača kome je "otvoren put do pehara", niti precizni podaci koji njegovu stazu ka finalu razlikuju od tuđih, tek... kao što je učinjeno (za mnoge skroz šokantno) da je žreb za poslednji grend slem u sezoni bio bez uživo prenosa, nego je javnost samo obaveštena ko će s kim igrati - tako je javnost i sada samo obaveštena da je "Srbinu najlakše".

Drugi "najlakši žreb" ima Karlos Alkaraz, a obelodanjena su i još trojica tenisera koja za Noletom i Špancem slede, pogledajte i sami ovu priču o "veštačkoj inteligenciji, 'težini žreba' i Ju-Es openu":

Podsetimo, Novak Đoković zbog zdravstvenih protokola u Sjedinjenim Američkim Državama koji su bili na snazi tokom pandemije nije mogao da uđe u tu zemlju kao nevakcinisan protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa, pa je propustio prethodno izdanje njujorškog grend slema.

U njegovom odsustvu, Karlos Alkaraz je "preuzeo" šampionsku titulu od Danila Medvedeva (koji je u finalu 2021. pobedio Đokovića; Španac je 2022. savladao Kaspera Ruda), ali sada je Nole ponovo tu i više je nego voljan da podigne pehar.

Tokom vikenda je postalo poznato kada Novak Đoković i 85. s ATP liste, Francuz Aleksandr Miler, igraju svoj meč.

Ju-Es open počinje u ponedeljak, 28. avgusta, a pratite i njega uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)