LUKAKU NEPOŽELJAN U ČELSIJU: Poketino ne računa na belgijskog napadača

Novosti online

24. 08. 2023. u 19:30

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku neće dobiti šansu ove sezone da zaigra iako londonski klub ima probleme sa povredama brojnih napadača, prenosi AP.

ЛУКАКУ НЕПОЖЕЉАН У ЧЕЛСИЈУ: Покетино не рачуна на белгијског нападача

FOTO: AP

Lukaku želi da napusti Čelsi, pošto ove sezone nije dobio broj dresa. Londonski klub ne želi da Belgijanca pošalje na pozajmicu, već isključivo planira da ga proda.

On se u avgustu 2021. godine vratio u Čelsi, ali je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu.

AP podseća da menadžer Čelsija Maurisio Poketino ima problema sa povredama igrača. Mihajlo Mudrik se povredio danas, a od ranije su van ekipe Kristofer Nkunku i Karni Čukvuemeka. Drugi napadač Armando Broja se i dalje oporavlja od povrede tetive kolena, a Poketino na raspolaganju pred utakmicu sa Lutonom ima samo jednog napadača Nikolasa Džeksona.

Na pitanje novinara o Lukakuu, Poketino je odgovorio da fudbaleru neće da pruži priliku.

- Situacija sa igračem o kome pričate je situacija koja je već bila jasna pre nego što sam došao ovde. Postoji želja kluba i fudbalera da se pronađe rešenje. Trenutno smo opušteni i ništa se ne dešava. Ako se nešto promeni, obavestićemo vas - naveo je Poketino.

On je dodao da se neće mešati u odnose igrača i kluba.

- Neću da se mešam sve dok klub ili fudbaler ne budu želeli da razgovaraju sa mnom. Ovde sam, prihvatam situaciju kakva je bila kada sam došao. Klub i fudbaler pokušavaju da pronađu rešenje. Stvari mogu da se promene u budućnosti, a ako se nešto dogodi, prilagodićemo se - istakao je menadžer Čelsija.

BONUS VIDEO: Svetislav Pešić se obratio novinarima u Manili

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?