LEVI BEK BARSELONE OSTAJE VERAN KLUBU: Ćavi nagovorio Alonsa da ostane

Novosti online

23. 08. 2023. u 18:32

TRENER fudbalera Barselone Ćavi Ernandez ubedio je Markosa Alonsa da ostane u katalonskom klubu, prenose danas španski mediji.

ЛЕВИ БЕК БАРСЕЛОНЕ ОСТАЈЕ ВЕРАН КЛУБУ: Ћави наговорио Алонса да остане

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Alonso je navodno imao ponude klubova iz Premijer lige i Saudijske Arabije, ali je posle razgovora sa Ćavijem odlučio da ostane u Barseloni. Ćavi je ubedio Alonsa da odbije ponude svih drugih klubova, pošto u ovoj sezoni računa na povremenog španskog reprezentativca.

Alonso (32) će biti druga opcija na poziciji levog beka, pošto se Alehandro Balde izborio za mesto u startnoj postavi. On je prošle sezone u Barseloni igrao i na poziciji štopera.

Alonso je u Barselonu stigao prošle godine iz Čelsija, a pre toga je igrao za Sanderlend, Fiorentinu, Bolton i Real. Za reprezentaciju Španije nastupio je na devet utakmica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije