RADNIČKI SPREMAN ZA VOJVODINU: "Pritisak je na njima, moramo da ponovimo prvih pola sata iz Humske"

Tanjug

18. 08. 2023. u 15:37

TRENER fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Trajković rekao je da njegov tim može do pobede protiv Vojvodine u Novom Sadu, jer veruje da je psihološka prednost na strani njegove ekipe.

РАДНИЧКИ СПРЕМАН ЗА ВОЈВОДИНУ: Притисак је на њима, морамо да поновимо првих пола сата из Хумске

M. Vukadinović

Fudbaleri Radničkog gostovaće sutra od 19 sati u Novom Sadu u četvrtom kolu Superlige i pokušati da osvoje prve bodove.

- Prvih pola sata iz Humske protiv Partizana su model kako bi Radnički trebalo da odigra utakmicu protiv Vojvodine. Ukoliko uđemo u meč bez respekta, ukoliko uđemo u visokom presingu, sa željom, voljom i uverenjem da mi utakmicu možemo da dobijemo, mislim da će se to na kraju i destiti. Očekuje nas motivisani protivnik sa novim trenerom, a znamo da svaka smena trenera donese neku reakciju, istakao je Trajković na konferenciji za medije i dodao da je njegova ekipa psihički rasterećenija.

- Oni ipak moraju da pokažu pred svojom publikom da su zasluženo igrali Evropu, da su i dalje jedna od najkvalitetnijih ekipa. Očekuje se i reakcija nakon smene trenera, verujem da im neće biti lako, konstatovao je Trajković.

U pozitivan ishod veruje i napadač Radničkog Sava Petrov.

- Pred nama je težak zadatak. Još jedan meč sa ekipom koja je prošle godine bila u pet najboljih u ligi, ali to nas ne treba mnogo da zanima. Mislim da moramo da u meč uđemo sa verom i samopouzdanjem, jer mislim da imamo kvalitet da se u Niš vratimo sa bodovima, zaključuje Petrov.

BONUS VIDEO: Upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!