BIVŠI TRENER ZVEZDE "RATUJE" SA NOVINARIMA: Vidim ne postavljate mi sada pitanja...

Novosti online

04. 08. 2023. u 11:19

FUDBALERI Apoela sa Kipra slavili su protiv Vojvodine 2:1, a trener tog kluba Rikardo Sa Pinto imao je zanimljivu konferenciju za medije.

БИВШИ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ РАТУЈЕ СА НОВИНАРИМА: Видим не постављате ми сада питања...

Foto: M.Vukadinović

Portugalac je već na početku konferencije "pecnuo" srpske novinare, jednom zanimljivom konstatacijom.

- Vidim da mi sad novinari iz Srbije ne postavljaju pitanja. Pisali ste o tom mom porazu od Vojvodine dok sam vodio Crvenu zvezdu, ali ste zaboravili činjenicu da je tada u prvoj postavi bilo svih jedanaest igrača od 17 i 18 godina - prisetio se trener Apoela.

Igrom je bio i te kako zadovoljan.

- U prvom poluvremenu nismo ušli kao što sam očekivao. Verovali smo da možemo da igramo bolje od toga. U tom delu nismo bili dovoljno agresivni u duelima, niti smo pratili naš plan igre. Protivnik je izgledao bolje.

Na poluvremenu je imao šta da kaže svojim igračima Sa Pinto.

- U svlačionici sam rekao igračima da moramo da popravimo neke stvari. U nastavku smo bili mnogo bolji, napravili smo korekcije i u defanzivi i ofanzivi. Bili smo ofanzivniji, brži, mobilniji, agresivniji. Postigli smo gol i posle toga dobro zatvorili meč. Nismo rizikovali, niti smo protivniku dali neke šanse i rezultat je, po mom mišljenju, realan. Kreirali smo u nastavku dosta šansi i uradili što je trebalo, a u prvom ne. Ne smemo da se opuštamo nijednog trenutka i uvek moramo da kontrolišemo situaciju na terenu, istakao je Sa Pinto.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!