KAKAV DEBI SRBINA! Sergej Milinković Savić zaigrao za novi klub iz Saudijske Arabije, i to kako (VIDEO)

Novosti online

23. 07. 2023. u 22:41

Fudbalski klub Al Hilal objavio je prošle nedelje da je doskorašnji član Lacija i srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić potpisao ugovor sa timom iz Saudijske Arabije, a onda se "SMS" pobrinuo da mu debi bude poseban.

КАКАВ ДЕБИ СРБИНА! Сергеј Милинковић Савић заиграо за нови клуб из Саудијске Арабије, и то како (ВИДЕО)

Twitter / Alhilal_FC

Naime, srpski as zaigrao za svoj novi klub protiv Al Kuvajta, iz istoimene države, i već u drugom minutu oduševio je navijače Al Hilala.

Tada je Milinković Savić dao gol, i to efektno, glavom, iz punog trka:

A dok su Saudijskom Arabijom počele da kruže vesti da je Aleksandar Mitrović "gotovo izvesno novi član Al-Hilala" jer je, navodno, "Fulam prihvatio uvećanu, ponudu od 50 miliona evra za transfer srpskog golgetera" (što je i dalje sve nepotvrđeno iz zvaničnih ivora, kao što su "Novosti" javile ranije tokom nedeljnog popodneva), navijači pomenutog kluba su već počeli da slave...

... ali, dok su objavljivali foto-montaže sa "Mitrogolom" u Al Hilalovom dresu, mreže su se prilično tresle na pomenutoj prijateljskoj utakmici.

Kenisi je već u petom minutu poravnao rezultat, svega četiri minuta kasnije je Sergejev saigrač Al Davsari vratio prednost Al Hilalu, da bi dva gola "pala" u sudijskoj nadoknadi vremena.

Pred veliki predah najpre je Delgado doneo 3:1 Saudijcima, i to posle solo-prodora...

... a odmah potom Amri smanjio na gol zaostatka.

Konačnih 4:2 za klub u kome igra Milinković Savić postigao je Ruben Neves iz penala, u 52. minutu, a moglo je da bude i još pogodaka, da su Kuvajćani u samom finišu iskoristili svoj jedanaesterac:

Sergej Milinković Savić - biografija

Sergej Milinković Savić je rođen 27. februara 1995. u Španiji, u Ljeidi, a fudbalske korake najpre je pravio u lokalnom Sportingu, pa Grazeru, a onda Vojvodini.

Za Vošu je i igrao u seniorskoj konkurenciji 2013 i 2014, posle čega je prešao u Genk, a od 2015. je član Lacija.

Za Srbiju je igrao i u mlađim starosnim kategorijama, a u "A" selekciji je zabeležio 43 meča i dao sedam golova.

Od trofeja, osvajao je Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina 2015, Evropsko prvenstvo za fudbalere do 19 godina 2013, Kup Srbije 2014, a Kup i Superkup Italije (dvaput) na Apeninima.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave