MARAKANA GORI: LJubimac navijača Zvezde opet oblači crveno-beli dres

Novosti online

10. 07. 2023. u 12:30

CRVENA zvezda već ima respektabilan tim, ali Barak Bahar želi da bude popunjen na svim pozicijama. Izraelac želi nikada jače crveno-bele., pa je krenuo u misiju povratka ljubimca navijača šampiona Srbije.

МАРАКАНА ГОРИ: Љубимац навијача Звезде опет облачи црвено-бели дрес

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako saznaje MaxBet Sport dogovor je na pomolu sa Kanzas sitijem, oko povratka Miloša Degeneka. Iskusni defanzivac čeka konačan sporazum klubova, a šampion Srbije je poslao ponudu u Ameriku.

Kako saznaje "MaxBet Sport", crveno-beli su vrlo blizu završetka posla sa Kanzas sitijem, sadašnjim Miloševim klubom. Uskoro bi sve trebalo da bude završeno, a nakon toga će Degenek postati novi fudbaler Crvene zvezde, za koju je već nastupao u dva navrata.

Već neko vreme se spekuliše o povratku štoera, koji podjednako dobro može da igra i desnog beka, ali se čini da Degenek ima želju da ponovo igra Ligu šampiona, i to u dresu kluba u kom se proslavio.

Foto: N. Paraušić

 

Pitanje je na kojoj poziciji će Miloš igrati pod Barakom Baharom, jer su štoperska mesta rezervisana za Aleksandra Dragovića i Strahinju Erakovića, odnosno Srđana Mijailovića, ukoliko Zvezda igra sa trojicom štopera.

Čini se da će reprezentativac Australije igrati na mestu desnog beka, gde trenutno Bahar računa samo na Aleksa Viga, koji se nije proslavio, odnosno na Kostu Nedeljkovića, koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da je Srbija dobila ozbiljnog beka za budućnost. Ipak, fali mu iskustva za Ligu šampiona, a nema puno boljih osoba od Degeneka od kojih može trenutno da uči.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)