NEMA ŠALE: Partizan brzo reagovao, stigla zamena za Rikarda Gomeša!

Novosti online

03. 07. 2023. u 18:50

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Nemanja Nikolić potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je beogradski klub.

НЕМА ШАЛЕ: Партизан брзо реаговао, стигла замена за Рикарда Гомеша!

foto: AP

Nikolić (30) je već bio član Partizana u sezonama 2019/2020 i 2020/2021, kada je odigrao 36 utakmica, postigao je osam golova i imao je deset asistencija. On će u klubu iz Humske nositi dres sa brojem 23.

Nikolić je pored Partizana i Vojvodine igrao za Grbalj, Rostov, Aktobe, Spartak iz Subotice, Al Red i Tobol.
Nikolić je odmah po potpisivanju ugovora otputovao u Sloveniju gde se "crno-beli" pripremaju za novu sezonu.
"Kako mnogi vole da kažu prelazni rok je živa stvar i tokom leta uvek ima poziva. Ponuda kiparskog kluba je bila najkonkretnija, ali su u poslednjem trenutku promenili ponudu na šta ja nisam hteo da pristanem. Istog dana sam bio u kontaktu sa ljudima iz Partizana, a kad Partizan zove tu se odluka sama nameće - dogovorili smo se istog momenta, bilo je suđeno da se vratim", rekao je Nikolić za zvanični sajt Partizana.


On je istakao da poznaje dosta igrača Partizana.
"Tu su Šćeka (Aleksandar Šćekić) i Dača (Danilo Pantić), kao i Sveta Marković, Šehović i nekoliko momaka koji su tada bili deo Omladinske škole. Sa svima sam ostao u sjajnom odnosu. Svakako znači kada u startu imaš poznata lica... Od malena sam navijač Partizana, ali sam često bio u situaciji da igram protiv voljenog kluba i jako je teško kontrolisati emocije u tim slučajevima. Ja sam se trudio da uvek ukažem poštovanje i ako sam na terenu bio na suprotnoj strani. Svi smo mi profesionalci i živimo od kluba koji nas plaća, naša je dužnost da damo sve od sebe na terenu i ja sam naravno uvek davao svoj maksimum protiv svakog kluba, pa i Partizana. Mislim da su to normalne stvari i da se niko nije ljutio kad god sam postigao gol protiv Partizana. To je uvek čudan osećaj, srećan si zbog gola - a u isto vreme tužan, jer si ga dao klubu koji voliš", dodao je novi igrač Partizana.
On će na poziciji napadača da nasledi Rikarda Gomeša, koji je napustio Partizan.
"Rikardo je sezonu za nama završio kao najbolji strelac lige što dovoljno govori o kakvom se napadaču radi. Imamo drugačiji stil igre, on je prava gol mašina, ja možda više gledam da obezbedim što bolje prilike saigračima, a naravno uvek je lep osećaj postići gol. Sa druge strane, moram da istaknem da nije bitan lični učinak nego generalni plasman Partizana, mi smo svi tu za njega i što bolji rezultat. Lično nikad se ne opterećujem statistikom i svoju igru podređujem timu. Na meni je da vredno radim ostalo će doći", naveo je Nikolić.
On je istakao da bez navijača nema Partizana.
"Navijači su ti koji nam daju vetar u leđa. Ja i moji saigrači rezultatima i zalaganjem na terenu ćemo nastojati da ih na taj način vidimo u što većem broju i nadam se sto više slavimo zajedno sa njima", zaključio je Nikolić.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)