NUDI SE NE-VE-RO-VA-TAN NOVAC! Ruši se rekord za dolazak Kilijana Mbapea u Premijer ligu?

Z. Ćorović

27. 06. 2023. u 21:25

LIVERPUL nije dugo napravio mega transfer, ali bi ovog leta mogao da sruši sve rekorde ukoliko ostvari ono što je naumio. A naumio je ni manje ni više nego da dovede fudbalsku zvezdu broj jedan - Kilijana Mbapea (24).

НУДИ СЕ НЕ-ВЕ-РО-ВА-ТАН НОВАЦ! Руши се рекорд за долазак Килијана Мбапеа у Премијер лигу?

FOTO: Tanjug

Da je ovu vest objavio neki od tabloida sa Ostrva možda bi ostala i bez većeg odjeka. Međutim, iza ove "bombe" stoji eminentni španski sportski list "Marka", koja je otkrila da su vlasnici Liverpula spremni da plate 300 miliona evra za Mbapea. Izvor ove senzacije je Marko Kirdemir, fudbalski menadžer sa licencom FIFA, poznat i po tome što je u dobrim odnosima sa vlasnicima PSŽ iz Katara.

- Liverpul je ušao u trku sa Realom kako bi doveo Mbapea na "Enfild", platiće pravi bogatstvo za njega, a kažu da je u pitanju oko 300 miliona evra - rekao je Kirdemir.

"Marka" je dodala i da bi Liverpul uz obeštećenje od 250 miliona evra, ponudio Mbapeu 50 miliona za prelazak u ekipu menadžera Jirgena Klopa. Ovaj list već duže vreme "navija" da francuski reprezentativac pojača Real, koji sada više nije favorit broj jedan da ga dovede kao što je izgledalo kada su propali pregovori između Mbapea i Pari Sen Žermena o produženju ugovora koji ističe sledeće godine.

"Sveci" su odlučili da prodaju svog najboljeg igrača, odredili su i obeštećenje od 200 miliona evra. U julu 2018. platili su ga Monaku 180 miliona i to je posle Nejmarovog (220 miliona evra) drugi najveći transfer u istoriji fudbala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu