UKRAJINKA "UPALA" NA NOVAKOV TRENING: Đoković pred start Vimbodona doživeo nesvakidašnju scenu (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2023. u 21:03

NOVAK Đoković je sa velikim ambicijama stigao na Vimbldon, a pred početak tog grend slem turnira desila se i jedna nesvakidašnja scena.

УКРАЈИНКА УПАЛА НА НОВАКОВ ТРЕНИНГ: Ђоковић пред старт Вимбодона доживео несвакидашњу сцену (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ PETER KLAUNZER

Naime, Noletovom treningu je prisustvovala Marta Kostjuk, ukrajinska teniserka.

I ne samo da je prisustvovala, već uzela i učešća u jednom trenutku.

Kostjukova je, kao vrlo mlada, toliko bila oduševljena Novakom da je u jednom intervjuu rekla, naravno u šali, da bi volela da joj je Đoković suprug, a ovoga puta se priljkučila onom opuštenijem delu vežbanja srpskog asa za predstojeće teniske izazove.

Poželevši da i ona učestvuje u dodavanju malom fudbalskom loptom, Marta Kostjuk je malo zaboravila pravilo da mora šta pre da njome odigra, pa je maltene "donela" loptu Novakovom treneru, Goranu Ivaniševiću, što je nasmejalo sve prisutne, pa i Noleta, koji je to podelio na društvenim mrežama.

Evo i kako je sve to izgledalo dok je Nole trenirao bos, a u "krugu", pored Kostjukove i Ivanoševića, još bili i Marko Paniki i Miljan Amanović:

Podsetimo, Đoković više nije prvi na ATP listi, što znači da neće biti ni prvi nosilac na Vimbldonu.

Nole u Londonu brani prošlogodišnju titulu i ne samo da kreće u pohod na osmu vimbldonsku, čime bi izjednačio rekord Rodžera Federera, već i po svoj 24. grend slem trofej.

Prethodno, Đoković će igrati na "Đorđo Armani teniskom klasiku", koji je na programu od 27. juna do 1. jula.  Prema rasporedu, odigraće jedan meč, u četvrtak 29. juna, protiv Amerikanca Fransesa Tijafoa.

Vimbldon počinje 3. jula, a taj grend slem, kao i sve o Novaku Đokoviću, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)