MAMA JE BILA HIT NA KONFERENCIJI: Zvezda dovela novog napadača, a on ni pet, ni šest - otkrio šta mu je u tome dosadno (VIDEO)

Novosti online

20. 06. 2023. u 17:19

CRVENA zvezda je predstavila svoje prvo veliko pojačanje za sezonu 2023/2024 u kojoj će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a to predstavljanje proteklo je prilično zanimljivo.

МАМА ЈЕ БИЛА ХИТ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ: Звезда довела новог нападача, а он ни пет, ни шест - открио шта му је у томе досадно (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Kao što su vam "Novosti" već javile, novi fudbaler Zvezde postao je Žan Filip Kraso.

Podsetimo, ovaj fudbaler iz Obale Slonovače ima 25 godina i stigao je na Marakanu iz Sent Etjena. Kraso je u sezoni za nama u drugoj ligi Francuske odigrao 30 utakmica, postigao je 17 golova i ostvario 12 asistencija, a razgovor sa novinarima počeo je ovako:

- Tek sinoć sam stigao u Beograd, još nisam imao vremena da sve upoznam, ali jako sam srećan što sam ovde i jedva čekam da počnem da radim ono što najbolje znam, da igram fudbal. Srećan sam što sam u Beogradu, u Crvenoj zvezdi, za koju znam od ranije. I, svakako, hteo bih da odmah pozdravim navijače Zvezde, o kojima sam mnogo čuo da su važan faktor za uspehe ovog kluba - rekao je Kraso.

Upitan kako je odabrao Crvenu zvezdu pored nekih drugih ponuda, nije ostavio dilemu:

- Presudilo je to što mogu da postanem šampion, a evo, "koliko do juče", igrao sam u drugoj ligi. Ovo je potpuno nova etapa u mom životu. Došao sam u jedan mitski, čuveni klub. Pre odluke o tome, dosta sam razgovarao i sa Markom Marinom, koji mi je mnogo toga objasnio i posavetovao.

Trema što će odmah debitovati na najvećoj sceni, u Ligi šampiona, ne postoji:

- Ne osećam pritisak jer sam igrao velike utakmice, recimo protiv PSŽ-a u finalu Kupa Francuske. A sama Liga šampiona mi je podstrek, nova energija koja me pokreće, u pozitivnom smislu. S radošću čekam nove izazove.

Upitan da li je dres sa brojem 17 odabrao iz nekog naročitog razloga, uz osmeh je rekao:

- Brojevi 7 i 17 mi se stalno prepliću u karijeri, donose mi sreću. Verujem da će tako i ostati.

Čim je Kraso to izgovorio, njegova majka, koja je bila prisutna u sali za konferencije za medije, glasno je aplaudirala i izazvala osmeh svih prisutnih.

Na kraju je novi špic Crvene zvezde odgovorio i na pitanje da li je, zapravo, klasičan napadač, ili ipak nešto drugo, jer se na snimcima može videti i da igra i dosta povučenije:

- Pa, meni odgovara polivalentno igranje. Dosadno bi mi bilo da budem samo na jednoj poziciji! Volim da sam u dodiru s loptom, na bilo koji način - priznao je reprezentativac Obale Slonovače.


A dok njegovo predstavljanje i vi možete da pogledate...

... evo šta je sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela, rekao o ugovoru sa Krasoom, kao i budućim pojačanjima i eventualnim pozajmicama mlađih fudbalera:

- Sa Krasoom je potpisana saradnja na četiri godine. Želeli smo dugoročni ugovor s njim. U ovom trenutku mogu da kažem da tražimo još jednog napadača i golmana i zati treba očekivati nove promocije narednih dana. O imenima ne bih. Što se mladih igrača tiče, svi mlađi putuju na prvi deo priprema, na Zlatibor. Novi trener hoće da ih vidi na delu, da vidi ko se uklapa u njegovu filozofiju igre. Posle Zlatibora ćemo raditi na pozajmicama - zaključio je Mrkela.

Bonus video: VATRENO I PO KIŠI: Bakljada "delija" tokom finala Kupa Srbije u fudbalu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024