KO JE JAČI, LJUBAV ILI BUGARSKA? "Orlovi" imaju snažnu poruku pred važan meč

Novosti online

19. 06. 2023. u 17:26

"Igramo fudbal iz ljubavi i zadovoljstva". Ta poruka iz tabora naše nacionalne selekcije najjače odjekuje pred novi izazov.

КО ЈЕ ЈАЧИ, ЉУБАВ ИЛИ БУГАРСКА? Орлови имају снажну поруку пред важан меч

Foto: M.Vukadinović

No, krenimo redom.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Bugarskom da naredni protivnik ne sme da se potceni, objavio je FSS.

Utakmica između Bugarske i Srbije biće odigrana u utorak od 20.45 časova.

"U dobrom smo raspoloženju došli u Razgrad, drago mi je što smo ovde, na novom lepom stadionu, lepom gradu. Kadrovske probleme nemamo, svi igrači su na raspolaganju. Igraće ti za koje smatram da mogu da igraju. Nema potcenjivanja nikakvog, što se tiče Bugarske. Naprotiv, imam respekt prema toj ekipi, ona je vrlo mlada, željna da se dokazuje i mi moramo da budemo obazrivi. Sa punim respektom ćemo se ponašati", istakao je selektor Srbije.

On dodaje da će njegov tim biti vrlo oprezan i fokusiran.

"Pre nego što su krenule kvalifikacije rekli smo da će svaka utakmica za nas biti finale. Utakmica sa Bugarskom je finale broj tri, prva dva smo rešili u svoju korist. Želimo da nastavimo u tom ritmu, na terenu će se videti šta su prednosti, a šta mane. Mi pokušavamo da naš stil bude taj koji je dominantan i koji će nam donesti prednost", izjavio je Stojković.

Kapiten nacionalne selekcije Dušan Tadić istakao je da je najveći stimulans svima u reprezentaciji to što nose dres Srbije.

"Jeste, teren je ovde specifičan. Videćemo, sam kraj je sezone, igramo fudbal iz ljubavi i zadovoljstva, svesni smo značaja za našu zemlju, imamo maksimalan fokus, dobro smo radili, pripremali se fizički i psihički, svi su obazrivi. Želimo da priredimo dobru utakmicu i da naravno pobedimo", zaključio je Tadić.

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)