STIŽE ZAMENA ZA DE HEU: Mančester junajted u Premijer ligi pronašao novog golmana?

Tanjug

18. 06. 2023. u 10:51

ČELNICI Mančester junajteda spremni su da ponude 45 miliona funti Evertonu za golmana engleske reprezentacije Džordana Pikforda, prenose britanski mediji.

СТИЖЕ ЗАМЕНА ЗА ДЕ ХЕУ: Манчестер јунајтед у Премијер лиги пронашао новог голмана?

FOTO: AP

Čuvar mreže "karamela" bi u ekipi sa "Old traforda" trebalo da zameni Davida de Heu, pošto je španski golman odbio da potpiše novi ugovor sa "crvenim đavolima" sa smanjenom platom.

Golman Junajteda ima ugovor sa klubom do 30. juna. Rukovodstvo je spremno da produži saradnju sa 32-godišnjakom iz Madrida, koji ne želi da prihvati smanjenje nedeljne plate od 375.000 funti.

"Dejli star" ističe da je Pikford prvi favorit za novog golmana ekipe sa "Old traforda" zbog finansijskih problema Evertona, koji u letnjem prelaznom roku mora da proda nekoliko igrača.

On ima ugovor sa timom sa "Gudison parka" do juna 2027. koji je produžio u februaru ove godine. Britanski mediji navode su čelnici Mančester junajteda spremni da engleskom reprezentativcu ponude nedeljnu platu od 100.000 funti, što je dvostruko više nego što ima u ekipi iz Liverpula.

Pikford (29) je član Evertona od 2017. godine, a za ovaj klub branio je na 237 mečeva. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 53 utakmice.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!