BAHAR PRONAŠAO GOLMANA ZA ZVEZDU: Klub poslao ponudu od 900.000 evra za Borjanovog naslednika

Novosti online

07. 06. 2023. u 15:37

IZNENADIO je sve novi trener Crvene zvezde odlukom da Milan Borjan ne bude više prvi golman crveno-belih. Izraelski stručnjak je već krenuo u potragu za novom jedinicom i čini se da ju je pronašao.

БАХАР ПРОНАШАО ГОЛМАНА ЗА ЗВЕЗДУ: Клуб послао понуду од 900.000 евра за Борјановог наследника

Foto: M. Vukadinović

Izbor je pao na Omrija Glazera čuvara mreže Haopel Ber Ševe. Njega strateg kluba sa "Marakane" odlično poznaje i ne treba da čudi što ima želju da ga dovede u Beograd.

Kako prenosi izraelski portal "Sport5" Zvezda je poslala zvaničnu ponudu od 900.000 evra za golmana koji je upisao četiri nastupa za reprezentaciju.

Čelnici Hapoela su svesni da bi za Glacera mogli da dobiju oko dva miliona, ali njegova želja je da dođe u Crvenu zvezdu pošto će igrati u Ligi šampiona.

Podsetimo, crveno-beli su već u januaru obezbedili dolaske Pitera Olajinke iz praške Slavije i Marka Stamenića iz Kopenhagena.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)