ĐOKOVIĆ POJAČAO STRUČNI ŠTAB! Otkriveno ko je misteriozni čovek u Novakovom timu

Novosti online

07. 06. 2023. u 13:49

Novak Đoković juri istoriju na Rolan Garosu, ima priliku da dođe do 23. grend slem titule u karijeri. Pre toga mora u polufinalu da pobedi Karlosa Alkaraza (Španija) i taj duel na programu je u petak.

ЂОКОВИЋ ПОЈАЧАО СТРУЧНИ ШТАБ! Откривено ко је мистериозни човек у Новаковом тиму

Tanjug/AP

A do tada, mediji pišu o novom članu stručnog štaba srpskog tenisera. 

Tokom mečeva Rolan Garosa, kamera je često na ovom čoveku, sedi pored Gorana Ivaniševića! U pitanju je Australijanac Stiven Sasinsa, koji je po struci kiropraktičar. Upravo je on pomogao Noletu kada je imao problem sa povredom na Australijan openu i od tada je deo tima prenosi "Mondo".

Zadovoljio je sve preduslove i pomaže Noletu i u Parizu. Često je bio na treninzima, uz Ivaniševića, Miljana Amanovića i Marka Panikija.

Bavi se tim poslom preko 23 godine i radio je sa mnogim poznatim sportistima, među kojima je i Ešli Barti. Nije samo kiropraktičar, već je i kineziolog. 

- Prilika da sarađujem sa Novakom ukazala se zahvaljujući znanju i kontaktima koje imam. Žan-Pjer je ranije radio sa Novakom i kada se Đoković povredio u Adelejdu, neposredno pred početak Australijan opena, pozvali su me da pomognem. Dobio sam šansu da pokažem šta znam i da pomognem Novaku da postane još bolji. Naravno, sve to urađeno je timski i kroz zajednički rad, ali je sve to bilo važno za konačan uspeh, uz primenu drugih terapija - priča Sasins a prenosi "Mondo".

Nastavio je u istom ritmu.

- Kada upoznate osobu takvog kalibra prvi put naravno da ste uzbuđeni. Kada prođu te osnovne stvari i pozdravi, onda treba da pokažeš šta umeš. Na kraju krajeva, to je najbitnije, da oni vide čime ti možeš da doprineseš takvim profesionalcima. Moraš da odišeš samopouzdanjem i da u isto vreme pokažeš neophodno znanje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)