HAOS U HRVATSKOJ: Čuveni fudbaler prekinuo trening reprezentacije i krenuo u obračun sa navijačima

Novosti online

05. 06. 2023. u 20:36

TAMO gde je ovih dana Marko Livaja, baš i nema mnogo mira.

ХАОС У ХРВАТСКОЈ: Чувени фудбалер прекинуо тренинг репрезентације и кренуо у обрачун са навијачима

Foto: M. V.

Nakon što je pomenuti reprezentativac Hrvatske nedavno proslavio pobedu u finalu Kupa nad Rijekom od 2:0 tako što je uzeo megafon i zapevao pogrdne pesme, a jedna od njih je bila: "Freze, traktori i seoski putevi. Pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine!", sada je u Rijeci ušao u duel sa tamošnjom publikom.

Naime, kako javljaju "Sportske novosti", na današnjem treningu reprezentacije Hrvatske na Rujevici došlo je do incidenta.

"Marko Livaja izgubio je živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledaoci s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se verbalno obračunao s onima koji su mu dobacivali. Za njim su potrčali i drugi igrači, ali i Vedran Ćorluka, koji je smirio situaciju", piše pomenuti hrvatski list.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko)

Tome se dodaje da je odmah reagovalo obezbeđenje, ali i i policija, pa je sve ostalo samo na obostranom dovikivanju. "Smeće jedno, marš iz reprezentacije" i "Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da nadoknadite štetu koju ste napravili", vikali su oni koji su isprovocirali Livaju, aludirajući na štetu koju je na finalu Kupa napravila splitska "Torcida".

Pomenuti hrvatski reprezentativac je zbog skandaloznog ponašanja posle finala Kupa predmet istrage Fudbalskog saveza Hrvatske, ali mu kazna još nije određena.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri