BURNI FUDBALSKI DANI: Lionel Mesi se (ne) vraća u Barselonu? Leov otac "uhvaćen na delu", otkrio kako stoje stvari!

Novosti online

05. 06. 2023. u 18:14

Horhe Mesi, koji je otac i menadžer Lionela Mesija, izjavio je da argentinski fudbalski reprezentativac želi da se vrati u Barselonu, prenose španski mediji.

БУРНИ ФУДБАЛСКИ ДАНИ: Лионел Меси се (не) враћа у Барселону? Леов отац ухваћен на делу, открио како стоје ствари!

Foto: EPA

Mesi je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine, a potom je prešao u Pari Sen Žermen zbog teške finansijske situacije u kojoj se našao katalonski klub. PSŽ je pre dva dana objavio da Mesi na kraju sezone napušta klub iz Pariza. On ima ugovor sa francuskim klubom do 30. juna, ali je prekjuče zvanično objavljeno da se saradnja neće nastaviti.


Španski mediji objavili su snimak na kome se vidi kako Horhe Mesi odlazi na sastanak sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom.


"Leo želi da se vrati u Barselonu i ja bih voleo da ga vidim tamo. Prelazak u Barselonu je zasigurno opcija", navodno je rekao Horhe Mesi posle sastanka sa Laportom.


Španski mediji navode da je rukovodstvo La Lige dalo dozvolu Barseloni da realizuje transfer Argentinca, ali pod uslovom da katalonski klub ispoštuje sva pravila finansijskog fer-pleja.


Mesi je za Barselonu odigrao 778 mečeva, a postigao je 672 gola uz 269 asistencija. Argentinac ima navodno i ponudu od 1,2 milijarde evra da nastavi karijeru u Al Hilalu.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)