NIJE DUGO ČEKAO NA PRVI POSAO: Nenad Milijaš pronašao samostalni angažman

Novosti online

04. 06. 2023. u 17:38

BIO je Nenad Milijaš u stručnom štabu Vladana Milojevića, Dejana Stankovića i Miloša Milojevića, ali neće biti uz Baraka Bahara pošto je odlučio da počne samostalnu karijeru. I nije dugo čekao na prvi angažman.

НИЈЕ ДУГО ЧЕКАО НА ПРВИ ПОСАО: Ненад Милијаш пронашао самостални ангажман

FOTO: M. Vukadinović

Nekadašnji fudbaler crveno-belih će postati novi trener omladinaca kluba sa stadiona "Rajko Mitić", saznaje "Mocartsport".

Tu ekipu je u sezoni koja je nedavno završena sa klupe predvodio Zoran Rendulić, a zauzela je drugo mesto iza Partizana.

Bivšem defanzivcu Zvezde je mandat na klupi omladinaca istekao i izvesno je da će ga zameniti Milijaš, pošto je dogovor postignut. Ostalo je samo da se sačeka zvanična potvrda.

Naime, tim će se takmičiti u UEFI ligi za mlade, kako se može čuti cilj je da se napravi dobar rezultat, pa će 40-godišnji stručnjak na raspolaganju imati najbolje igrače.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!