MURINJO U NEVERICI: Srbi mu upropastili dan, a taman je bio ubeđen da je - savršen (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2023. u 20:15

POSLE šest uzastopnih mečeva u Seriji A bez pobede, Žoze Murinjo je bio ubeđen da će sa Romom, sa kojom se u međuvremenu plasirao u finale Lige Evrope, konačno osetiti slast osvajanja sva tri boda u italijanskom prvenstvu. Srbi se s tim baš i nisu složili...

МУРИЊО У НЕВЕРИЦИ: Срби му упропастили дан, а таман је био убеђен да је - савршен (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Roma je na gostovanju Fiorentini povela rano, golom El Šaravija u 11. minutu, a onda se u nastavku meča, naročito posle velikog predaha, posvetila omiljenoj Murinjovoj taktici - čuvanju rezultata kao važnijem cilju od davanja novog pogotka.

To se "vučici" i obilo o glavu.

Najpre ju je na opasnost takve strategije upozorio Luka Jović, koji je gol za 1:1 dao u 85. minutu (VIDEO), i to našavši se na pravom mestu posle dodavanja Mandragore.

A samo dva i po minuta kasnije, posle centaršuta Alekse Terzića, Ikone je doneo preokret i pobedu Fiorentini (VIDEO).

"Viola" ni pored ovog osvajanja celog plena ne može da završi ovo izdanje Serije A na višoj poziciji od osme (trenutno je deveta), dok je Roma šesta, što je poslednje mesto koje vodi u Ligu Evrope, ali je samo bod iza nje (uz utakmicu manje) Juventus.

Murinjova ekipa će, pritom, morati brzo da se oporavi, jer već u sredu igra finale Lige Evrope protiv Sevilje, a Fiorentini je ovo bio odličan zamajac pred finale Lige konferencija, u kome se sastaje sa Vest Hemom.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna