''BITAN MI JE GLAS NAVIJAČA'' Igor Duljaj pred poslednje kolo Superlige Srbije

Novosti online

26. 05. 2023. u 12:57

Fudbaleri Partizana u poslednjem kolu Superlige Srbije dočekaće na svom stadionu ekipu Voždovca, a trener Igor Duljaj računa na veliku podršku navijača.

БИТАН МИ ЈЕ ГЛАС НАВИЈАЧА Игор Дуљај пред последње коло Суперлиге Србије

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Navijači Partizana su na rukometnom meču protiv Vojvodine transparentom ''Jedan Partizan imamo! Poslednje kolo sezone, svi na JNA“ pozvali navijače da dođu u Humsku i pruže podršku fudbalerima.

- Kad sam to video i spoznao koliko prijatelja mi traži ulaznice, to sam pokazao igračima, verujte mi da je posle toga na treningu sve pucalo, bilo je intenzivno i agresivno u pozitvnom smislu. U situacijama kad je sve praktično završeno na kraju sezone, dosta igrača bude povređeno ili ima kartone, često se dešava da neko ranije ode kući, ali sad nije tako. Niko nije otišao, što me raduje i uliva nadu da će momci dati sve od sebe, bez obzira na to ko istrči na teren - ističe Igor Duljaj.

Šef stručnog štaba Parnog valjka naglasio je da ne može da računa na Svetozara Markovića, a da su pod upitnikom Ljubomir Fejsa i Andrija Pavlović.

- Neću mnogo kombinovati. Nije jednostavno menjati sastav neprestano, kad bih napravio velike promene teško da bi to na dobro izašlo. Očekujem da istrčimo pred veliki broj navijača, da igrači budu motivisani, dres Partizana jeste težak bez obzira u kakvoj smo situaciji, ali kultura našeg kluba nalaže da uvek idemo na pobedu. Želimo tri boda, ako može uz lepu igru.

Kako god da se završi, Partizanova sezona ostaće upamćena kao najlošija u 21. veku.

- Dublju analizu bih ostavio za period posle utakmica, da sednem sa rukovodiocima kluba, važni su mi mišljenje ljudi koji se razumeju u fudbal i glas navijača, da vidimo kako oni ocenjuju moj rad. Žao mi je što smo četvrti, nije prijatno što smo prvi put posle raspada Jugoslavije završili ovako nisko, ne bežim od toga da je teško, ali je činjenica da smo podigli formu pred kraj prvenstva. Sa strane se vidi da li tim igra bolje ili ne. Prepuštam ljudima koji gledaju utakmice da sude, činjenica je da smo četvrti i da smo protiv jačih timova igrali mnogo dobar fudbal - smatra Igor Duljaj.

BONUS VIDEO: Milojević: Treba nam više ovakvih utakmica! Kerkez: Ostaje žal

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri